.

Noah Beck Hordható Kapucnis Takaró-Szuper Puha Flanel Kapucnis Takaró, Mindenki számára Megfelelő, viseljen Ez a Kapucnis Takarót, Ha Pihen Otthon vagy Az Irodában. (Fekete, 80x60)

Noah Beck Hordható Kapucnis Takaró-Szuper Puha Flanel Kapucnis Takaró, Mindenki számára Megfelelő, viseljen Ez a Kapucnis

HUF 2236.95

Az áruk közül
A raktárban

[Design leírás] Teljes szélességű nyomtatás, egyoldalas nyomtatás.Az egyik, hogy lehet viselni, becsomagolt, vagy csomagolva, egy gyönyörű, egyedi mintázat. [Anyag leírás], Kiváló minőségű alapanyag : 100% anti-pelyhesedő flanel, kényelmes, meleg. [Termék teljesítményét] nem minden nedvességet felszívja, szuper puha, anti-zsugorodás, ráncmentes, kapucnis kivitel, meg lehet viselni. [Alkalmazandó jelenet] külső szuper puha, magas minőségű anyagok, valamint a belső fehér.A tökéletes téli kell becsomagolni, TV-t nézni, a többi a heverő/ágy, olvasni, tanulni, aludni, bújós, tábor, játszani, pihenni.Tökéletes ajándék a család és a barátok. [Mosási utasításokat] mosható vagy kézi mosás, gyorsan száradó, könnyen érdekel, tartós, ne használjon fehérítőt. {design Name} Hordható kapucnis takaró-szuper puha flanel takaró.Puha, kényelmes, bőr-barát, akkor úgy érzi, hogy a meleget a csomagolás őket a hideg időjárás, vagy éjszaka.Egy csuklyás takaró mindenki számára.Rajta a takarót, amikor pihen otthon vagy az irodában, élvezheti a kényelmet, ezt a takarót, csökkenti a fáradtság, nyugalom a teste.

Nagyobb, mint az információ