.

CERRXIAN 100W PD Típusú USB-C Női Bemenet-USB Tér Teljesítmény töltőadapter a ThinkPad Tablet 10 Helix 1 Helix 2 Laptop(Tér Mini-a) (ezüstszürke)

CERRXIAN 100W PD Típusú USB-C Női Bemenet-USB Tér Teljesítmény töltőadapter a ThinkPad Tablet 10 Helix 1 Helix 2 Laptop(Tér

HUF 1753.65

Az áruk közül
A raktárban

PD-CHIPS - Beépített PD-okos chip, hogy ez az adapter a Think Pad Tablet Téren MINI USB TIPP(Pin Belül,kérjük, ellenőrizze a csatlakozó) elég erős ahhoz, hogy támogatás max 5 A jelenlegi 100 W teljesítmény keresztül,támogatja az USB PD gyors töltés. (Nem támogatja a videó adatátvitel.).A SÚLYT A külső szélesség : 7.5 mm, A belső szélesség : 6mm.(NEM Slim-Tipp,nincs tűt.).KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - USB-C Hím-Hím PD-Kábel kényelmesen felelős a Laptop 18v DC-20v port a PD C-Típusú Töltőt Fali Csatlakozóaljzathoz.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a C-Típusú töltő teljesítmény kell, hogy vége legyen, mint a kimeneti vége.FONTOS : 1.Ezt a PD DC adaptert kell használni a PD (USB-Férfi C) hálózati adapter vagy a PD-USB C Típusú férfi Férfi Kábel. 2.Kérjük, használja a PD töltés fali töltő megfelelő teljesítmény a laptop.Ez a töltő adapter kompatibilis a tápegység alatt 100. Túlzott erő hatására a túlterhelés. 3.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a C-Típusú töltő teljesítmény kell, hogy vége legyen, mint a kimeneti vége.Teljesítmény hiány hatására a töltés hiba. 4.Csak a Töltés, nem Szinkronizálás adatok.Jellemzők : 1.Szín : Ezüst szürke 2.Építeni-a PD chip 3.Bemenet : C-Típusú Női 4. Kimenet : MINI USB Tér Férfi, 18v DC-20v(nem támogatja 5v),100 W,5 A 5.Anyaga : ónozott réz & Alumínium ötvözet 6.Tömeg : 6,5 g.A kialakítás az USB-C DC MINI USB Tér PD Adapter hatékonyan segít megszabadulni a nehéz, nagy teljesítményű töltés blokkok.Hogy súlyt a kirándulások/a iroda, ahol meg kell, töltés laptopok,ez mentett meg attól, hogy cipelni nehéz hatalom tégla. 7.Kompatibilis Modellek : Comptible Modell : Think Pad Tablet 10 sorozatú Think Pad Helix 1 sorozatú Think Pad Helix 2 sorozatú Think Pad Helix 11 sorozat.

Nagyobb, mint az információ