.

Gyanta Aranyozott Trófeát Boksz Trófea Boksz Trófea Egyéni Betűkkel Trófea Ajándék Csomag (Szín : Gold2, Méret : 298cm/11.43.1 hüvelyk)

Gyanta Aranyozott Trófeát Boksz Trófea Boksz Trófea Egyéni Betűkkel Trófea Ajándék Csomag (Szín : Gold2, Méret : 298cm/11.43.1

HUF 15759.90

Az áruk közül
A raktárban

★【Elfogadni, testreszabás】A trófeák támogatja a testreszabott betűkkel.Ha nem kapja meg a gravírozás utasításokat, hogy 24 órán belül a megrendelést követően, a megrendelés nélkül szállítják gravírozás. ★【Tiszteletre méltó ajándék nyertesek】A trófeát, egy szimbólum, a siker, ami azt jelenti, hogy minden erőfeszítést, a kemény munka, mind fizikailag, mind lelkileg. ★【Kitűnő anyag kiválasztása】A trófea támogatja a kiváló minőségű gyanta + kristály bázis, ami tartós.A felület aranyozott, hogy legyen nyugodt, hangulatos. ★【Alkalmazható a különböző forgatókönyvek】Verseny trófeák, a gyermekek trófeák, éves közgyűlésén trófeák, kiváló személyzet, trófeák, bajnoki trófeát, arany edző trófeák, ifjúsági arany trófeák, stb. ★【Szolgáltatás】biztos lehet benne, hogy a termékek megbízható minőségű, nyugodt lehet afelől, hogy vásároljon.Nem számít, hogy milyen problémát tapasztal, vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben.Meg fogja oldani a problémát neked 24 órán belül. ★Ez a tétel egy sport trófea.Kiváló minőségű alapanyagok, hogy tartós, időtálló.Ez egy nagy fém díjat trófeát.Nagyon alkalmas az iskola játékok, sport események, vagy bármely a verseny, amely előírja, hogy jutalmazza.★Trófea paraméterek●Szín : arany●Anyag : Gyanta●Méret : 29*8cm/11.4*3.1 inch★Emlékeztető●Mi csak eladni trófeák, a képek, egyéb kiegészítők csak dísznek vannak.●Attól függően, hogy a környezeti fény fényképezés eszköz tényezők, kis kromatikus aberráció oka lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket használják.●Más mérési módszerek is okozhat enyhe hibák a méret 1-2 cm-t.Köszönöm a megértését.●Általában a hajó számított 1-3 nap.A szállítási idő belül 7-15 munkanap, köszönöm a türelmét.

Nagyobb, mint az információ