.

Babakocsi, pohártartó, Univerzális pohártartó Rack palacktartó, Babakocsi Tároló Állvány, 360 Fokos Forgatás pohártartóban Illeszkedik a Legtöbb Csésze (PP-kupa -sárga)

Babakocsi, pohártartó, Univerzális pohártartó Rack palacktartó, Babakocsi Tároló Állvány, 360 Fokos Forgatás pohártartóban

HUF 1753.65

Az áruk közül
A raktárban

[Könnyű telepítés] rögzített szilikon szíj típus strap.By beállítja a szorító érzés a heveder, könnyen telepíthető a pohártartó, hogy a pozíció telepíteni kívánt szerszám nélkül.Nincs karcolás. [Stabil, csúszásmentes] a belsejében A pohártartó támogatja szilikon szirom szerkezet.Lehet, nehogy megkarcolódjon a kupa tetszik, de jobban stabilizálni a kupát, valamint megakadályozza, hogy a csésze alá a göröngyös úton. [Anyag] PP+Szilikon.A szélessége a szilikon pánt állítható, 360-fokos elforgatás, alkalmas minden baba babakocsi, esernyő, szekerek, kerékpár, tricikli, stb.;. [Méret] Csésze belső átmérője : 85.OMM/ külső átmérője : 96.5 MM Alkalmas különböző poharak, mint termosz csésze, a tej, üveg, víz csésze, a tej, egy csésze tea, stb. [Sokoldalúság] Alkalmas babakocsik, kerékpárok, elektromos járművek, gyerek, kocsi, kerekes székek, horgász szék, stb. [Könnyű telepítés] rögzített szilikon szíj típus strap.By beállítja a szorító érzés a heveder, könnyen telepíthető a pohártartó, hogy a pozíció telepíteni kívánt szerszám nélkül.- Akkor nem lesz, karcolások [Stabil, csúszásmentes] a belsejében A pohártartó támogatja szilikon szirom szerkezet.Lehet, nehogy megkarcolódjon a kupa tetszik, de jobban stabilizálni a kupát, valamint megakadályozza, hogy a csésze alá a göröngyös úton. [Anyag] PP+Szilikon.A szélessége a szilikon pánt állítható, 360-fokos elforgatás, alkalmas minden baba babakocsi, esernyő, szekerek, kerékpár, tricikli, stb.; [Méret] Csésze belső átmérője : 85.OMM/ külső átmérője : 96.5 MM Alkalmas különböző poharak, mint termosz csésze, a tej, üveg, víz csésze, a tej, egy csésze tea, stb. [Sokoldalúság] Alkalmas babakocsik, kerékpárok, elektromos járművek, gyerek, kocsi, kerekes székek, horgász szék, stb.

Nagyobb, mint az információ