.

MM 4 Alapvető Konyhai Polc Rack, Bambusz Mikrohullámú sütő Állni, Szabadon Álló, Nagyméretű Multi-Function Polc, Állvány, Fürdőszoba Szervezők, illetve Tároló (Méret : 4 Szintek)

MM 4 Alapvető Konyhai Polc Rack, Bambusz Mikrohullámú sütő Állni, Szabadon Álló, Nagyméretű Multi-Function Polc, Állvány,

HUF 6682.50

Az áruk közül
A raktárban

A bambusz anyag állványok, nem könnyű feltörni, nem könnyen deformálódik, a felület festett védő szín, nem változik a színe.Praktikus, helytakarékos, tároló egység.tökéletes a mikrohullámú, illetve egyéb konyhai eszközök.Masszív, erős konstrukció, tömör, szép design, hogy a konyhában még szép, rendezett.A csomag Tartalmazza : 1 x tárolási egység(Díszítő elemek megjelenített termék képek nem tartozék).A Közvetlen Értékesítés A Gyártók Által.Szállítási idő 9-15 nap.Vissza Tartomány 30 nap. ★ Méret : 60cm×38cm×115cm The egyedi méretek a képen látható módon. (Méret átalakítás : 1 = 2.54 cm , 1 cm = 0.394 a)★ helytakarékos : az 1. Állványok segítségével minden talpalatnyi helyet, a sarokban a ház, amely egy ideális kijelző tárolási megoldás a hálószoba, nappali, iroda területek vagy kitchen2. Állványok ajánlat a tökéletes hely, hogy a fotók, gyertyák, könyvek, poharak, vagy bármi, ami eszetekbe jut.3. Is tökéletes tükör, könyvek, dísztárgyak, a hálószobában vagy a nappaliban.★ Tökéletes Kijelző Polcok : az Állványok is jól működik, mint egy kijelző egység a DVD, CD, dísztárgyak, képek, tükrök, gyűjtemények belefér egy kis sarki ház Jellemzők : 1. Maximalizálja a tárolás minimális space2. Az egyszerű design teszi a polcon alkalmas különböző helyszíneken.3. Használni, mint egy beállítás, hogy kihangsúlyozza díszítő elemek részeként a otthon dekor, vagy egyszerűen csak, mint egy könyvespolc.4. Alkalmas nappali, konyha, előszoba, hálószoba, iroda..★Megjegyzés : 1. Törölje le tiszta, nedves ruhával.Ne használjon erős vegyszereket.A képek illusztrációs célt.Minden dekor elem nem része az ajánlatnak.2. Mivel kézi mérés 1-2 cm méret hiba, kérjük vegye a fizikai mérete az irányadó.3. Van némi különbség a képet, majd az igazi elem által okozott fényerő.4.A szállítási idő 10-15 nap, s vissza köre 30 nap.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Nagyobb, mint az információ