.

WJCCY Új Whiskys Üveget Globe Szett 4 Vésett Globe Whisky Szemüveget - a Szesz, Whisky, Vodka

WJCCY Új Whiskys Üveget Globe Szett 4 Vésett Globe Whisky Szemüveget - a Szesz, Whisky, Vodka

HUF 39744.00

Az áruk közül
A raktárban

Ez egy új típusú erjesztett bort iszik konténer.Ólommentes kristály üveg.A borosüveg kizárólag magas minőségű anyagok, illetve figyelni, hogy minden részletre.Bor derítő levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak a kitűnő ajándék a család, a barátok, valamint a bor szerelmeseinek.Ólommentes üveg anyaga, minőségi védelme, nem mérgező, ártalmatlan, íztelen.A palack csak szüksége van 3 5 percig, hogy az oxigént a bort, majd engedje el az ízét.Ez egy új típusú erjesztett bort iszik konténer.Ólommentes kristály üveg.A borosüveg kizárólag magas minőségű anyagok, illetve figyelni, hogy minden részletre.Bor derítő levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak a kitűnő ajándék a család, a barátok, valamint a bor szerelmeseinek.Ólommentes üveg anyaga, minőségi védelme, nem mérgező, ártalmatlan, íztelen.A palack csak szüksége van 3 5 percig, hogy az oxigént a bort, majd engedje el az ízét.A metszett elegáns whiskys üveget adagoló egy gravírozott világon, design, antik hajó a palack kétségtelenül növeli a ivás tapasztalat, miközben egy merész benyomást.A készlet tartalmaz egy whiskys üveget, majd 4 egyforma gömb alakú design, régi whiskys poharat, szerelt mahagóni festett tálca.Az arany dugóval hozzáteszi, egy kis elegancia, miközben a lélek.Ólommentes palack kapacitás : 800 ml-Koktélos : 240 mlspecification : Anyag : glass Size : 27*21*21cm Color : mint shown Quantity : 1 setdescription : Alkoholos termékek törékeny lehet, hogy a szállítás közben sérült.Kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő, nem észrevételeket lesz.Köszönöm kedves vevő.Megkapta a legjobb termékeket, majd adott egy jó vásárlási élmény.köszönöm.A csomag Tartalmazza : 1 X bor decanter4 x Koktél pohár (Kivéve más kiegészítő tüntetések a képen.) Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különbség a világítás, a számítógép-monitorok, nem tudjuk garantálni, hogy a tényleges szín 100% - ban ugyanaz, mint a kép.A különböző mérési módszerek, lehet, hogy hiba, 1-2 cm.

Nagyobb, mint az információ

Material:
glass
Size:
27*21*21cm
Color:
as shown
Quantity:
1 set
description:
Alcoholic products are fragile and may be damaged during transportation. Please contact me in time, don't make comments at will. Thank you dear buyer. You received the best products and gave you a good shopping experience. thank you. :
Package Included:
1 X wine decanter :
4 x Cocktail glass (Excluding other accessory demonstrations in the picture.) :
Please note that due to the difference in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is 100% the same as the picture. :
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm. :