.

7 Csomag Szenvedély Csavar Haj, Pillangó Szemüveg Horgolt Haj 18 cm-es Víz Hullám Szenvedély Csavar Horgolt Haj Szintetikus Hosszú Bohém Ombre Zsinórozás Haj Ajándékok Nőknek (187db-T1B/27)

7 Csomag Szenvedély Csavar Haj, Pillangó Szemüveg Horgolt Haj 18 cm-es Víz Hullám Szenvedély Csavar Horgolt Haj Szintetikus

HUF 4723.65

Az áruk közül
A raktárban

⭐1.Haj Anyaga : 100% Magas Minőségű, Alacsony Hőmérsékleten Szintetikus Kanekalon Rost.Nagyon Puha, Természetes,Nem Könnyen Elhalványul, vagy Kusza,Meleg Víz Beállítás Szenvedély Csavar Haj. ⭐2.Haj Jellemzők : 22 Szál/Csomag,Súlya Körülbelül 85g,Javasoljuk, 7 Csomag, Tele van a Feje Frizura.Jó választás a Pillangó Szemüveg. ⭐3.Előny : Tökéletes Sötét Bőr, Hogy Átfogja A Természetes Szépség.Minimális Szórnak,Nem Illatú,bőrbarát, Könnyen Csavar, Majd Telepítse,Mentse el A Pénzt, sem az Időt. ⭐4.Tipp : A Haj Fájlokat Lehet Hurkolt be A Saját Haj Közvetlenül.Ugráló Szenvedély Csavar Kendő Vállára Középső Részében, egy Bozontos Húzza Őket Vissza a Víz Hullám Lófarok egy Aranyos Nézd. ⭐5.Csomag : 7 Kötegek Szenvedély Csavar Ingyenes Ajándékok(Horgolt karika,Klipek,Zsinór klipek);24 óra szolgáltatás az ön számára!Visszaváltható!. 7 Csomag Szenvedély Csavar Haj 18 Inch Hosszú Ombre Bohém Víz Hullám A Horgolt Zsinórozás Haja Göndör Horgolt Raszta Haj Szintetikus Haj Kiterjesztések (18"7db, T1 B27) is biztosítunk Részletes Útmutatók, 1-on-1-Ügyfél Szolgáltatás Telepítése, Stílus, Karbantartás, az Egyes Termékek, illetve, hogy Minden ügyfelünk. ◆MEGJEGYZÉSEK : ●1.A képek, színes leírás használt referencia.Attól függően, hogy a monitorok/képernyők az eszközöket nézi a képet, a szenvedély csavar haj szín tűnhet, hogy egy kicsit más. ●2.Napi használat, utazás,party, előadás, stb.Alkalmas bármilyen alkalomra, majd a szezonban.Biztosítja a biztonságos, mégis kényelmes mellékletet minden nap viselni.Q1.Miért Szenvedély Csavar Lesz A Következő Stílus?.Könnyen Telepíthető,Ők Is Ugyanazokat A Asthetic Érezni, Mint Istennő Vagy Behemian Szemüveg Nélkül A Költség.Q2.Hogyan Tudom Telepíteni?.Ellenőrizze, Hogy A Hajat Mosni, Hidratált, De Fúj A Szárított Ez A Stílus.Ne szárítsuk Meg Teljesen Hetero.Hogy lesz Valami Fogást, Valamint A Haj Keverék Több A Csavar.A Haját, A 4 Nagy.Szakaszok Támadás, De Minden Szakasz Darabonként.Szükséged Lesz Hab Csomagolás Krém, Freetress Zsinór Haj.Edge Control.Q3.Hogyan Tudom Maintence A Haj ?.Mert A Haja van Bezárva Ezek a Fordulatok, a Karbantartás, Alacsony Lift.Győződjön meg róla, Hogy lefeküdt.Bonnet, Vagy Ananász.Más, Mint, Hogy Jó vagy, Hogy Menj!.

Nagyobb, mint az információ