.

zaizai Fürdőszoba Szekrény, Tükör, Szekrény,Fürdőszoba Tükör, Szekrény, Fali,Fehér,Fehér Szekrény,Falra Szerelt Polcok,Fali Szekrények Ajtók, Polcok

zaizai Fürdőszoba Szekrény, Tükör, Szekrény,Fürdőszoba Tükör, Szekrény, Fali,Fehér,Fehér Szekrény,Falra Szerelt Polcok,Fali

HUF 103133.25

Az áruk közül
A raktárban

✅ Stílusos, kompakt szekrények : Ez a tükrözött fa fürdőszoba szekrény egyesíti a modern stílust a bőséges tárhelyet, tökéletes hálószoba, fürdőszoba, konyha, más alkalmakkor. ✅Minta tárolási lehetőségek : elszállásolására alkalmas elemeket a különböző méretű, illetve több réteg tárhelyet tudunk biztosítani ebben a gyógyszeres szekrényben. ✅Csukd be az ajtót biztonságosan : A lassú-záró lánc ajtó védi a tükör tárolt elemeket, hogy hit vagy véletlenül megcsípte, ha ezzel a kabinet. ✅Magas minőségű anyag : kiváló minőségű, tömör forgácslap anyag, üveg, tükör, ajtó, ami könnyen le is zárták. ✅ Design : A szekrényt lehet összeállítani a falon, helyet takarít meg, amely további tárhelyet, anélkül, hogy értékes alapterület.Ez a fürdőszoba gyógyszeres szekrényben kínál egy elegáns megjelenés, valamint bőséges tárhelyet egy könnyen csomag telepítése.A szálloda egy sima, teljesen lefedett tükrözött belső polcon tárolni a lényegre, a kozmetikai, illetve zuhanyzó, hogy gyógyszerek, elsősegély.Ez a szekrény készült tartós, nem mérgező forgácslap, amely használható sokáig.Ez az ideális megoldás, hogy a fürdőszoba hely tiszta, rendezett.téma : Modern stílus, tökéletes hálószoba, fürdőszoba, konyha, más alkalommal Közel a lánc ajtó lassan biztonságos használatához Készült prémium tömör forgácslap anyag, üveg, tükör, ajtó, Falra szerelhető kialakítás segít megmenteni tér specifikáció : Termék Neve : Fürdőszoba Szekrény Színe : Világos Dió Anyag : Forgácslemez, Tükör, üveg, Méretek : 538mmx665mm, 550mmx730mm, 747mmx650mm Nettó súly : 13kg Súly : 15 kg Rögzített csomagolás : Igen Igényel összeállítás : Igen ★ Arról, hogy visszatér ☆ 1. Ha nem elégedett a termékeinkkel, vagy egyéb kérdése van, kérjük, értesítsen minket, a lehető leghamarabb, de mi fog válaszolni 24 órán belül. ☆ 2. Ha ez a hiba, meg fogja oldani, de az ön számára kielégítő megoldást. ☆ 3. Ha felismered a termékek, szolgáltatások, kérlek, ne felejtsd el, hogy hagyja, hogy egy 5 csillagos dicséretet, mi is köszönöm a bátorítást.

Nagyobb, mint az információ

Product Name:
Bathroom Cabinet
Color:
Light Walnut
Material:
Particleboard, Mirror glass
Dimensions:
538mmx665mm, 550mmx730mm, 747mmx650mm :
Net weight:
13kg
Weight:
15kg
Fixed packaging:
Yes
Requires assembly:
Yes
★ About returns :
☆ 1. If you are not satisfied with our products or have other questions, please notify us as soon as possible and we will reply within 24 hours. :
☆ 2. If it is our mistake, we will solve it for you and provide you with a satisfactory solution. :
☆ 3. If you recognize our products and services, please don't forget to leave a 5-star praise, we will thank you for your encouragement. :