.

Entatial Átalakító, 6V-40V Kettős MOS Cső, Feszültség Ellenőrző Testület DIY

Entatial Átalakító, 6V-40V Kettős MOS Cső, Feszültség Ellenőrző Testület DIY

HUF 4212.00

Az áruk közül
A raktárban

Pontos Beállítása : annak Biztosítása, nagy pontosságú beállítás a kimeneti feszültség, amely állandó áram is.Megbízható Teljesítmény : Használja a magas frekvenciájú, alacsony impedancia elektrolit kondenzátorok, alacsony hullám, stabil kimeneti teljesítmény.Volt Tábla : Ez a DC-DC konverter modul széles bemeneti feszültség tartomány 6 V, hogy 40 V, nagyon hasznos.Magas Hatékonyság : Mérve 20 A, az átalakító segítségével 24 V, hogy 12 V-os, valamint a hatékonyság lehet kapni 96% - os.Dupla MOS Cső : Felszerelt 75 V 80 A magas aktuális kettős MOS cső, működik, a stabilitás, a megbízhatóság.Szolgáltatás : 1. Volt Tábla : Ez a DC-DC konverter modul széles bemeneti feszültség tartomány 6 V, hogy 40 V, nagyon hasznos.2. Pontos Beállítása : annak Biztosítása, nagy pontosságú beállítás a kimeneti feszültség, amely állandó áram is.3. Dupla MOS Cső : Felszerelt 75 V 80 A magas aktuális kettős MOS cső, működik, a stabilitás, a megbízhatóság.4. Magas Hatékonyság : Mérve 20 A, az átalakító segítségével 24 V, hogy 12 V-os, valamint a hatékonyság lehet kapni 96% - os.5. Megbízható Teljesítmény : Használja a magas frekvenciájú, alacsony impedancia elektrolit kondenzátorok, alacsony hullám, stabil kimeneti teljesítmény.Specifikáció : Elem Típus : Converter Material : PCBPurpose : DC DC Converter Input Feszültség : DC6-40 VOutput Feszültség : Folyamatosan állítható (1.2-35 VDC) hosszú idő alatt 32 V (kérelmekre alkalmazandó, ahol a bemeneti feszültség nagyobb, mint a kimeneti feszültség nem lehet növelte).Kimeneti Áram : Maximális 20 A belül 15 A hosszú ideig (amikor a power cső hőmérséklet meghaladja a 65 fok, kérlek, add hozzá a rajongói, hogy eloszlatja a hőt, kérjük, derate a magas feszültség kimenet).Jelenlegi Korlát Tartomány : 0.2-20 A (beállítás), akkor a modul meghaladja a 65 fok, kérünk, add, hogy egy rajongó.Minimális Feszültség Különbség : 3 VWorking Frekvencia : 150 KHZConversion Hatékonyság : Akár 96% - os, a hatékonyság kapcsolódik a feszültség különbség a használat környezetre.Kimeneti Hullám : Gyűrűző mintegy 50 mv (nincs zaj) 20 M sávszélesség (kizárólag hivatkozás) 24 v-os bemenet mért.Üzemi Hőmérséklet : -10℃ +75℃ (felhívjuk a figyelmet, hogy a hőmérséklet a power cső általában használható, ha a hőmérséklet túl magas, kérjük, hogy erősítse a hőleadás, vagy derate a használata).Potenciométer Beállítása Irány : az óramutató járásával megegyező irányba (növekedés), az óramutató járásával ellentétes irányba (csökkenés).Kimeneti rövidzárlat-Védelem : Igen (pillanatnyi védelem) állandó áram (aktuálisan beállított állandó áram értéke nem lehet rövid circui.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
Converter
Material:
PCB
Purpose:
DC DC Converter
Input Voltage:
DC6-40V
Output Voltage:
Continuously adjustable (1.2-35VDC) for a long time below 32V (applicable to applications where the input voltage is higher than the output voltage can not be boosted).
Output Current:
Maximum 20A, within 15A for a long time (when the power tube temperature exceeds 65 degrees, please add a fan to dissipate heat, please derate for high voltage output).
Current Limit Range:
0.2-20A (adjustment), then the module exceeds 65 degrees, please add a fan.
Minimum Voltage Difference:
3V
Working Frequency:
150KHZ
Conversion Efficiency:
Up to about 96%, the efficiency is related to the voltage difference and the use environment.
Output Ripple:
Ripple around 50mV (no noise) 20M bandwidth (for reference only) 24V input measured.
Working Temperature:
-10℃ to +75℃ (Please pay attention to the temperature of the power tube in actual use, and if the temperature is too high, please strengthen the heat dissipation or derate the use).
Potentiometer Adjustment Direction:
clockwise (increase), counterclockwise (decrease).
Output Short Circuit Protection:
Yes (instantaneous protection) constant current (currently set constant current value can not be short circui