.

Baiko Audio Adó, Memóriakártya-Tartót/Adapter/Átutalás Kártya Bluetooth-Kompatibilis 4.2 Vezeték nélküli Jeladó, 3,5 mm-es Audio Receiver Átutalás 2 az 1-ben TV Audio Autó Hangszóró Zene Adapter

Baiko Audio Adó, Memóriakártya-Tartót/Adapter/Átutalás Kártya Bluetooth-Kompatibilis 4.2 Vezeték nélküli Jeladó, 3,5

HUF 5872.50

Az áruk közül
A raktárban

★Támogatja az online szerencsejáték, tv-t, film, hang átvitel, valós időben. ★Kényelmesebb keresztül a termék Bluetooth-kompatibilis átviteli mód, lehet, hogy a TV, CD - lejátszó, MP3 vagy más audio forrást küldött, hogy a Bluetooth-kompatibilis hangszóró vagy a Bluetooth-kompatibilis fülhallgatót a terméket használ, alacsony késleltetésű technológia. ★A vevőkészülék csatlakozik átlagos 3,5 mm-es fejhallgató, rendes hangszórók, autó hangszóró, fejhallgató. ★Keresztül a termék Bluetooth-kompatibilis vételi mód, a zene, a mobiltelefon lehet továbbítani, hogy a hagyományos otthoni hangsugárzó berendezés. ★Lásd a leírás szakasz részletes termék paraméterek.Baiko 1999-ben alakult. Elköteleztük magunkat, hogy a fogyasztók minőségi termékek, szolgáltatások.Téma : 100% vadonatúj, magas quality A Bluetooth-kompatibilis eszköz, amely fogadja, majd továbbítja egy-kettő, ami nagyon egyszerű a művelet, valamint képes szabadon továbbítása, fogadása minden audio jeleket.Támogatja az online szerencsejáték, tv-t, film, hang átvitel, valós időben.Kényelmesebb a termék Bluetooth-kompatibilis átviteli mód, lehet, hogy a TV, CD - lejátszó, MP3 vagy más audio forrást küldött, hogy a Bluetooth-kompatibilis hangszóró vagy a Bluetooth-kompatibilis fülhallgatót a terméket használ, alacsony késleltetésű technológia.A vevőkészülék csatlakozik átlagos 3,5 mm-es fejhallgató, rendes hangszórók, autó hangszóró, fejhallgató.Keresztül a termék Bluetooth-kompatibilis vételi mód, a zene, a mobiltelefon lehet továbbítani, hogy a hagyományos otthoni hangsugárzó berendezés.Műszaki adatok : Akkumulátor : 200m Ah, beépített Li-ion battery Power feszültség : 3.7 VCharging idő : 2 hours Working idő : 10 hours Frequency : 2.402 - 2.480 GHz Material : ABSColor : black Channel : Stereo Interface típusa : 3,5 mm-es felület Bluetooth-kompatibilis verzió : Bluetooth-kompatibilis 4.2 Méret : kb. 6.2x4x0.8cm/2.44x1.57x0.31in Note : Nem lakossági csomag.Kérem, engedje meg, 0-1cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!A csomag tartalmazza : 1 x 3,5 mm-es Bluetooth-kompatibilis Adó Receiver1 PC x Audio Cable About gyorsított szállítási rendelések : Gyorsított parancs érkezik 5 munkanapon belül.

Nagyobb, mint az információ

Battery:
200mAh built-in Li-ion battery
Power voltage:
3.7V
Charging time:
2 hours
Working time:
10 hours
Frequency:
2.402 - 2.480GHz
Material:
ABS
Color:
black
Channel:
Stereo
Interface type:
3.5mm interface
Bluetooth-compatible version:
Bluetooth-compatible 4.2
Size:
approx. 6.2x4x0.8cm/2.44x1.57x0.31in
Note:
No retail package.
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!Package includes:
1PC x 3.5mm Bluetooth-compatible Transmitter Receiver
1PC x Audio Cable :