.

VVPONMEIQS Le Alvó Párna Természetes Puha, Fehér Kacsa Le Padding, hogy Cserélje ki A Támogatás Ágy, Párna Alkalmas Családok, Szálloda 2 Csomag 48 74CM

VVPONMEIQS Le Alvó Párna Természetes Puha, Fehér Kacsa Le Padding, hogy Cserélje ki A Támogatás Ágy, Párna Alkalmas

HUF 8964.00

Az áruk közül
A raktárban

★Párna Méret : Standard méret 2 párnát.Elegáns szín rugalmasságát bolyhos puha, száraz, jól szellőző élvezhetik a kényelmes alvásra. ★Egyedi design : Szép, nagylelkű a legjobb, ha használni, fém cipzár, kiváló minőségű rost töltő magas rugalmasság, valamint teljessége finom, elegáns csővezeték növeli a tartósságot, a párna pedig megakadályozza, hogy a töltelék, nem szivárog-e. ★Csiszolt szövet : nulla hatású szuper lágy nem könnyű, hogy a pszichiáter nem fakul régóta mint az új mosógép, hozok neked egy szuper magas minőségű élményt. ★Alvás pozíció : Az ergonomikus szerkezet teszi a párnát kényelmesebb alkalmas az emberi szervezet számára biztosítja elég támogatást, hogy hadd aludni éjszaka. ★Nyugodtabban aludna : a párna nem-shift szerkezet soha nem lesz lapos újra.Nem számít, melyik alszik testtartás jobban élvezheti a luxus élmény egy öt csillagos hotel otthon minden este.Kapsz egy bolyhos, felhő,-mint érzés.Ez a párna a legjobb ajándék szülők, szeretők.Le párnák nyújthat jobb támogatása a fejét, nem deformálódik után hosszú távú használatra.Le van az előnye a könnyű súly, jó légáteresztő nem orrdugulás.Ez elősegíti a vérkeringést az agyban javítani álmatlanság, valamint javítja az alvás minőségét.Termék parameter Product neve : le pillow Fabric : Tiszta pamut fabric Filling : kiváló minőségű fehér liba down Specification : 48 * 74cm Quantity : 2 Use, karbantartás : 1. Vegye ki a párnát a táska az első alkalom, majd állítsa vissza a tollat, párnát, hogy az egyedülálló, puha érzést.2. Le, az egy természetes dolog, ha van egy enyhe szaga, ez a normális.Egyszer használt, majd fokozatosan eltűnik.Fekete természetes szín nem egy minőségi probléma.3. Ha nem használja a párnát, kérlek, tedd őket egy szellőző helyen, majd tedd őket egy tároló táska.Ne tegye ki a nap!4. Nem alkalmas mosás párnahuzat vagy száraz tisztítás ajánlott.5. Ne lyukassza ki a párnát, éles tárgyakat, hogy megakadályozzák a toll a túláradó.Ha talál egy lyukat a párnával, kérjük, ne használja a felső szálat, hogy fel.High-end, kényelmes párnák alkalmasak mind a férfiak, mind a nők, pedig több high-end anyagok, így az ára is egy szellem.Mélyen aludni sorozat, fehér liba puha szálak, puha belső mag, süllyedni, teljes körű, magas színvonalú ellátást, élvezze a kényelmes alvás hozta a magas minőségű le.A puha csomagolás területen az oldalán alszik támogatási terület tervezték, hogy illeszkedjen a ergonómia mélyen, nyugi, a nyomás a nyakát, s úgy érzi, a tapasztalat öt csillagos aludni.

Nagyobb, mint az információ

48 * 74cm :
Quantity:
2
Use and maintenance:
1. Take out the pillow from the bag for the first time and then restore the feather pillow to its unique fluffy feeling. :
2. Down is a natural thing if there is a slight smell this is normal. Once used it will gradually disappear. Black is a natural color not a quality problem. :
3. If you do not use pillows please put them in a ventilated place and then put them in a storage bag. Do not expose it to the sun! :
4. Not suitable for washing pillowcase or dry cleaning is recommended. :
5. Do not pierce the pillow with sharp objects to prevent feathers from overflowing. If you find a hole in the down pillow please do not use the upper thread to make up. :
High-end and comfortable neck pillows are suitable for both men and women, and use more high-end materials, so its price is also a ghost. Down deep sleep series, white goose soft fiber, soft inner core, sink into a full range of high-quality care, and enjoy the comfortable sleep brought by high-quality down. The soft wrapping area and the side sleeping support area are designed to fit ergonomics deeply, relax the pressure on the neck, and feel the experience of five-star sleep. :